Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ

                              



Την  Τρίτη,  9-11-2015, επισκέφθηκε το Σχολείο μας  η σύμβουλος των φιλολόγων  κ. Χρύσα  Σπυροπούλου ,καθώς το Λύκειό μας εντάσσεται στα σχολεία της παιδαγωγικής της ευθύνης. Στα πλαίσια αυτής της επίσκεψης συναντήθηκε με τους μαθητές του Προγράμματος <<Λογοτεχνικές Δημιουργίες>>  και πραγματοποίησε ένα  Εργαστήριο Λογοτεχνικής Γραφής , στο οποίο  παρουσίασε τρόπους και τεχνικές με τις οποίες  οι έφηβοι-λογοτέχνες μας μπορούν να γράφουν τα ποιήματα και τα διηγήματά τους.
  Θεωρούμε  ότι η πρωτοβουλία της αυτή είναι μεγάλη τιμή για το Σχολείο μας και ταυτόχρονα μια εξαιρετικά εποικοδομητική  διδακτική πρόταση που ενθουσίασε πραγματικά τους μαθητές μας. Ευχαριστούμε θερμά την κ.  Σπυροπούλου και στην προσπάθειά  μας να  εκφράσουμε την ικανοποίησή μας συγκεντρώσαμε τις δημιουργίες των μαθητών μας και τις παραθέτουμε με χαρά σε αυτόν τον  1ο  Τόμο Λογοτεχνικής Δημιουργικής Γραφής.

Αφιερώνουμε ,λοιπόν, στην κ. Σπυροπούλου αυτή τη μικρή  συλλογή και της ευχόμαστε να είναι πάντα γεμάτη εμπνεύσεις και δημιουργική διάθεση.
                                                                          Οι  υπεύθυνες  του  Προγράμματος
                                                                                       Νάκου Μαρία
                                                                                 Γαμβρούλη Παναγιώτα
                                                                                     Καλλιμάνη Μαρία

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί μπορείτε να διαβάσετε τις δημιουργίες των μαθητών, όπως δημοσιεύτηκαν στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Κορινθίας.

διαβάστε εδώ


                  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου