Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

ΑΝΤΙ ΠΡΟΛΟΓΟΥ

Για τρίτη συνεχή σχολική χρονιά το Πρόγραμμα «Λογοτεχνικές δημιουργίες» στεγάζει και προβάλλει τη δημιουργική γραφή των μαθητών του Λυκείου μας, η οποία εξακολουθεί με αμείωτο ενθουσιασμό.
Κατά τη διάρκεια του φετινού σχολικού έτους το Πρόγραμμά μας ανανεωμένο και δυναμικό  κατάφερε εκτός των άλλων να εξασφαλίσει την επικοινωνία με λογοτέχνες της εποχής μας. Πιο συγκεκριμένα η συγγραφέας Βάσια Τζανακάρη επισκέφθηκε το σχολείο μας και μίλησε για το έργο της. Μας ικανοποίησε ιδιαίτερα η προετοιμασία των μαθητών για τη συνάντηση αυτή κι ακόμα περισσότερο η παρακολούθηση της εκδήλωσης από μαθητές που, ενώ δεν ανήκαν στο Πρόγραμμα, προθυμοποιήθηκαν να συμμετάσχουν ενεργά.
Παράλληλα οι διακρίσεις των μαθητών μας σε λογοτεχνικούς διαγωνισμούς μας χαροποίησαν πολύ. Κορυφαία στιγμή υπήρξε η απονομή  του πρώτου βραβείου από την Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών στη μαθήτρια της Γ΄ τάξης Κωνσταντίνα Καραμπή για το διήγημά της «Μνήμες οδύνης».
Συγχαίρουμε λοιπόν τους μαθητές μας, τους ευχαριστούμε για τη φιλότιμη προσπάθεια που καταβάλλουν και με ιδιαίτερη υπερηφάνεια σας παρουσιάζουμε το έργο τους.
Οι υπεύθυνες καθηγήτριες του προγράμματος
Νάκου Μαρία
Χαλβατζή Δέσποινα
Γαμβρούλη Παναγιώτα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου